Pågående prosjekt

Lier Hageby Park Byggetrinn 2

Lier Hageby Park Byggetrinn 2 – ferdigstillelse 3 kvartal 2022.

I forlengelsen av ferdigstillelsen av byggetrinn 1 har arbeidene nå startet med byggetrinn 2.  I løpet av høst 2020/ tidlig vinter 2021 gjøres forberedende arbeider med infrastruktur, drenering etc.  Våren 2021 starter arbeidet med oppbygging av leiligheter for fullt og arbeidet vil pågå frem til planlagt ferdigstillelse sommer/høst 2022.  Det vil bli 36 flotte leiligheter i bygget som går over 5 etasjer.  Størrelser vil variere mellom 40 – 160 kvm og antal soverom fra 1-3.  De fleste leiligheter får flotte solforhold og vidstrakt utsikt over lierdalen. Det er enda ikke lagt ut plantegninger eller priser for prósjektet men interessenter kan melde interesse på post@honefosseiendom for å bli holdt informert. Standarden vil bli tilsvarende det ferdig utviklede byggetrinn 1 og for bilder og mer informasjon se: lierhagebypark.no